Aug 6

Hej och välkommen tillbaka!

Tags:

Jag hoppas att du liksom jag har haft en skön sommar att tänka tillbaka på och att du har laddat med massa ny energi inför kommande arbete. Nu gäller det att behålla lugnet och förmågan till perspektiv! Vad har du drömt om? Vad vill du ska vara annorlunda? Vad vill du förverkliga eller ta tag i?

Som företagare vill jag göra en skillnad, jag vill vara med och påverka att Stockholm och dess arbetsplatser får mera flyt eller flow som Mihalyi Csikszentmyhali så väl har beskrivit. Att organisationer både är framgångsrika, långsiktigt hållbara och har goda kreativa relationer. Flow uppstår i en balans mellan hög utmaning och hög skicklighet eller med andra ord att arbeta av hjärtats lust och samtidigt svara an mot samhällets/organisationens behov att göra världen bättre i just ert område.

För hösten ser jag fram emot ett flertal långsiktiga kontakter/samarbeten med organisationer som vill ha externt stöd i olika typer av utvecklingsfrågor. Jag tycker om att dela med mig av det jag har funnit är riktigt bra! T ex att konflikter är viktiga och värdefulla – lyssna på Margaret Heffernan om modet att tycka annorlunda!  Jag har mycket idéer och sätter det kreativa utrymmet högt. Låt oss träffas förutsättningslöst! Jag nås enklast via mobil 0733-508 507 eller mail anna.eriksson@avalonacoaching.se

Välkommen!

Sommarhälsningar från Anna

No comments yet.

Leave a Comment

reset all fields

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.