IMG_6277

Hej och välkommen hit!

Hoppas du har haft en skön semester och tankat massa energi!
Förhoppningsvis har du landat i vad som är viktigt för dig och vad du vill framöver som ledare.
Säkert har du tänkt att du ska ändra på en del saker och förhoppningsvis vill du utvecklas.

Vad säger du om att anlita en professionell coach som finns vid din sida – som lyssnar på djupet på dig, som ställer frågor som får dig att verkligen tänka efter och hitta vad som är sant för dig. Som ser och hör det du själv inte vet om dig själv – och som återkopplar det.

Min erfarenhet är att just i närvaron av någons engagerade lyssnande så öppnar vi upp inför vår egen kreativa förmåga på ett sätt som inte sker när vi tänker på vår egen kammare. Just det – att någon verkligen vill veta mer och som har tålamodet att vänta ut det med dig och som litar på att du kan förverkliga det du är åtagen.

Vad vill du –  som kan vara intressant för andra (dina medarbetare) att vara med och uppfylla?
Vilken resa vill du att de, inte bara följer med på utan även, gör spännande och kul att göra tillsammans? Vad är din metafor?

Som seglare har jag denna sommar ofta tänkt på hur viktigt det är att gilla läget och att göra det bästa av både väder och de situationer som dyker upp. Och då blir det riktigt kul! Varenda gång det har varit lite extra tufft så är det som om det kommer signaler som ger mig fortsatt kraft, som om hela existensen vill att jag/vi ska lyckas och ha det bra! En viktig aspekt är att vi hjälps åt – alla har varit med om situationer som har prövat oss.

Så min fråga till dig – vem har du vid din sida som hjälper dig att lyckas?

Ring mig gärna om du är intresserad av vad coaching skulle kunna tillföra dig och din organisation!

Sommarhälsningar från Anna
ICF Master Certified Coach
0733-508 507