VD tog tillbaka rodret och arbetar nu proaktivt i en expanderande verksamhet

Blev kontaktad av en vd vars företag gick riktigt bra, kunderna strömmade till pga av goda vitsord. Det gjorde dock att nyanställningarna gick lite för fort och i den fall blev fel. Därutöver hanns inte introduktionerna med. Större strategiska frågor hanns inte med. Vi stannade upp och tittade på helheten – vad står företaget för, vilken profil ska de anställda ha, vilka utmaningar behöver hanteras, vad är visionen. Vi gjorde en plan som gör att denna vd nu har vänt läget och sakta men säkert tar sig mot det önskade läget och fortsatt expansion.

“Anna har alltid oavsett organisation jag har arbetat i stor som liten, eller problemställning jag haft, fått mig att gå ut från henne med ett inre lugn och en känsla av att jag kommer att ordna detta och jag vet också hur jag ska göra det. Jag får ofta ”aha-upplevelser” som ger mig ökad självinsikt som jag har stor nytta av i min personliga utveckling. Jag har aldrig gått tomhänt från ett möte med Anna, utan jag har alltid haft konkreta verktyg för att lösa mina problem.

Anna har en otrolig energi, kunskap och ett engagemang som smittar av sig och gör att jag verkligen vill utveckla mitt ledarskap och bli mer målinriktad. Nu när jag är min egen är det ännu viktigare för mig att verkligen ha någon som är med mig, stöttar mig då jag är ensam om att leda min verksamhet som ständigt expanderar, och de krav som ställs på mig som ledare.”