Apr 12

Ny bok – Leading from Joy

Tags: , , ,

Hej!

Är du en ledare som vill utvecklas så mycket du bara kan i ditt liv och i ditt företagande? 

Är du också nyfiken på vad coaching skulle kunna ge dig? 

I så fall så vill jag tipsa om min nyskrivna bok Leading from Joy – How to Transform 9 Inner Challenges. Efter tjugo år i yrket har jag funnit att de flesta utmaningar har en koppling till vårt eget inre medvetande. 

I vår ständigt utmanande värld är det min övertygelse att det bästa sättet att rusta oss själva är att öka vår medvetenhet och bli en ledare med goda intentioner. Konflikter och ytterst krig tycker många av oss är en ytterst sorglig och destruktiv väg. Så länge vi inte har gjort upp med det inom oss själva kommer det vara en del av det mänskliga lidandet. 

Leading from Joy

Leading from Joy delar jag med mig av 11 verkliga coaching case, som exemplifierar nio olika inre utmaningar i en ökande nivå av medvetenhet. Du får också ta del av 60 ”practices” och frågor att reflektera över. 

För dig som köper boken (eller har köpt den) erbjuder jag ett gratis coaching tillfälle där du får tillfälle att få coaching på din inre utmaning och ditt nästa steg. 

Mycket välkommen att höra av dig till anna@avalona.se

Här är länkar till var du kan finna boken: 

Amazon.de: amzn.to/37B0edm

Amazon.com: https://amzn.to/3vFqPjI

Apple Books: https://apple.co/3tXFKV1

P.s. 

Demokratin i världen minskar enligt en rapport från Göteborgs universitet – endast 34 länder räknas som demokratier. 70 % av jordens befolkning lever i autokratier. Vi behöver medvetna ledare mer än någonsin.