Snart börjar internationella coachveckan!

Näst sista veckan i maj är den internationella coachveckan. Enligt ICF är vi nu över 50 000 professionella coacher runt om i världen. (1999 var det drygt 2000.) ICF firar 20 år i år och numera vet vi väldigt väl att coaching fungerar och att det är ett yrke att räkna med. Jag känner mig stolt och glad över att vara professionell coach. Jag känner mig stolt och glad att jag hoppade på så tidigt (2000), att jag var modig och sa upp mig från en trygg anställning utan att veta så mycket. Jag känner mig stolt och glad att höra till ett stort internationellt nätverk av coacher som vill att så många som möjligt lever ett liv de älskar. Och jag är otroligt stolt över dem som har anlitat mig – ni är fantastiska, modiga och har gjort strålande resultat. Som ledare i era egna liv och många av er också som ledare för andra och för företag. Som tar ansvar och är några att räkna med. Känner mig ofta tacksam. Det är riktigt kul!

Har du prövat professionell coaching? Det skulle glädja mig mycket om du hör av dig och vill prova!
Jag bjuder på ett första möte.

Glada vårhälsningar från Anna

0733-508 507, anna@avalona.se
Anna