Aug 19

Varför VDar har en coach

Tags: , ,
Varför VDar har en coach

Hej och välkommen tillbaka!

Hoppas du känner dig laddad inför hösten. Min fråga till dig är Hur långt vill du nå och har du/vill du ha en coach med på den resan?

Harward Business Review har i dagarna redovisat en studie från Stanford som visar att endast en tredjedel av av alla VD:ar har en coach trots att effekterna om och om igen visar sig väl överstiga insatserna. Att hantera konflikter (dvs relationer), lyssna och utveckla sina ledaregenskaper är de tre skickligheterna som ligger i topp på vad VD:ar vill ha ut av coaching.

Hur ser det ut för dig – vad i din roll som VD vill och kanske behöver du utveckla för att lyckas med dig alla på resan och nå de mål ni har satt upp? Fundera gärna på det innan du läser undersökningen och ser vad 200 andra VD:ar har svarat: Vad VD:ar vill ha ut av coaching.

Om du känner att det är dags att våga släppa in någon extern, professionell och oberoende part (med sekretess och tystnadsplikt) – så välkomnar jag dig till ett förutsättningslöst möte där vi stämmer av om förtroende och intresse finns att fortsätta.

Du når Anna Eriksson på 0733-508 507. Välkommen!